Recent gerealiseerde projecten

scandinavisch minimalisme

Van nieuwbouw tot update van jouw huidige interieur, ik denk aan alle details zodat jouw droominterieur echt realiteit wordt. Ik nodig je uit om enkele recente projecten te verkennen. Laat je inspireren en ontdek mijn stijl en aanpak. 

bestaande woning TEN BOER

nieuwbouw vries 

bestaande woning harkstede

bestaande woning borger

bestaande woning meerstad

nieuwbouw leek

Scandinavisch minimalisme, uniek maatwerk en designklassiekers zorgen voor een tijdloos en rustgevend interieur. 

laat mij jou volledig ontzorgen

Je weet wat je mooi vindt maar hoe wordt het een kloppend geheel?

Jouw droominterieur ademt rust en comfort. Door het gebruik van natuurlijke materialen en bijzondere designklassiekers is jouw nieuwe interieur tijdloos en daardoor altijd actueel. Maar hoe ga je jouw droom realiseren?

Door écht te luisteren, vertaal ik jouw wensen, leefstijl en eigen smaak naar een uitgebalanceerd geheel. Ik begeleid in het gehele proces en denk na over alle details. Met mijn fotorealistische ontwerpen komt jouw droominterieur tot leven en  durf je keuzes te maken. Zo voel je je straks thuis in een rustgevend interieur met jouw karakter. 

ontdek mijn aanpak

Wij raden Studio Skiss dan ook zonder twijfel bij iedereen aan!

"Met de sfeerbeelden in perfecte 2D en 3D tekeningen van Eline konden we uitzoomen en het complete plaatje overzien, waardoor keuzes veel makkelijker te maken waren. Met het mooie geprinte interieurplan van Eline onder de arm pakken we alles nu in fases op." 


Wouter & Jessica

Wat word ik toch altijd weer blij van je praktische goeie tips. 

"Heel veel dank voor je hulp en het ontwerp. Het zorgvuldige proces van Eline heeft me enorm ontzorgd, maar er ook echt voor gezorgd dat de plannen klaar liggen en de meubels grotendeels zijn besteld. "

Sandra

compleet interieurdesign

Spreekt mijn stijl en aanpak jou aan? Laten we vrijblijvend kennismaken!

plan een gratis kennismaking

ontdek mijn werkwijze