P O R T F O L I O  


INTERIEURONTWERP MEERSTAD


Na een miskoop van een keuken moest het dit keer goed aangepakt worden.

De basis is neutraal, de stijl is landelijk met een industriële touch en de robuuste houten keuken het stralende middelpunt van het interieur!

 


INTERIEURONTWERP LEEK


Een nieuwbouwwoning, heel tof! Maar zoveel keuzes te maken dat je er behoorlijk van in de stress kunt raken. De bewoners hadden zelf al veel leuke ideeën, maar konden zich geen goede voorstelling maken van de ruimte. Ik heb mee mogen denken over de inrichting, kleur en materiaalsamenstelling van het gehele huis. Door de ontwerpen in 3D hebben ze nu keuzes durven maken die buiten hun comfortzone liggen. Het resultaat; een verrassend en kloppend interieur! 

 


INTERIEURONTWERP MEERSTAD


Een licht huis en dat moest het blijven. De basis was goed, met de lichtgrijze/beige gietvloer en de strakke witte keuken, maar waar ze niet uitkwamen was een fijne indeling voor in de woonkamer. Door te kiezen voor grote gebaren wordt er rust gecreëerd en wordt de ruimte optimaal benut. 

In een slaapkamer durven we vaak net wat meer! Met betonstuc, houten panelen en donkere muren krijgt deze kamer een hotel chique uitstraling. Een fijne sfeer om iedere ochtend in wakker te worden.

 


INTERIEURONTWERP BORGER


De plannen voor een verbouwing lagen klaar toen ineens de jaren '30 woning waar ze al zo lang een oogje op hadden in de verkoop ging.
Die keuken komt er, maar dan wel in het nieuwe huis! 

Een nieuw huis, waar rust en warmte dé uitgangspunten zijn. 
Door gebruik te maken van neutrale tinten, natuurlijke houtsoorten en soepel vallende stoffen ontstaat er een fijne basis. 

 INTERIEURONTWERP OPEINDE

 

Een prachtige passieve woning, gebouwd met een duidelijke visie, herkenbare ontwerplijnen en een open karakter. Die openheid, daar ligt ook meteen de woonvraag. Hoe krijgen we meer beslotenheid, knusheid en rust in het interieur?

De oplossing hebben we gevonden in een afscheiding van houten balken gelijk aan de constructie. Het lijkt alsof het altijd zo geweest is. Door de afscheiding blijft het open karakter van de woning bewaard en zijn er twee woonruimtes gecreëerd met elk hun eigen zichtlijnen naar het mooie uitzicht. Eenheid is gerealiseerd door herhaling in het meubilair en het kleed.

Door voldoende kastruimte toe te voegen wordt gezorgd voor rust. Mooie spullen kunnen een prominente plek krijgen en de rest kan worden opgeruimd achter gesloten deuren. De belangrijke foto's in jullie leven krijgen een plek aan de 'fotomuur' in het trappenhuis. Zo wordt ook het hart van het huis een belangrijke plek.INTERIEURONTWERP GRONINGEN


Marcel en Geertje gaan in het voorjaar van 2024 hun woning grondig verbouwen. Ze hadden zelf al mooie ideeën, maar vonden het moeilijk om de keuzes voor zich te zien. Want wat is de beste indeling van de ruimte en wat nou als we kiezen voor een gietvloer, wordt het dan niet kil?

In dit ontwerp spelen eenvoud, neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten de hoofdrol. In combinatie met oude elementen, zoals het prachtige stalraampje, de beton vloer en de oude steense muur is er een Landelijk Scandinavisch interieur neergezet. Met deze fotorealistische beelden kunnen ze vast gaan dromen van hoe mooi hun huis straks gaat worden! INTERIEURONTWERP STEENWIJKEen grote keuken waarin geleefd kan worden met een goede verbinding naar de fijne tuin, dat was de wens. Door de hoekopstelling van de keuken blijft er veel leefruimte over. In het midden van de ruimte is er plaats voor een grote eettafel waar met gemak tien mensen kunnen aanschuiven. Door de gevel te voorzien van een grote glazen pui, ontstaat er een mooie doorgang naar de tuin. En door te kiezen voor zwarte kozijnen lijkt de tuin haast wel een schilderij. De basis is wit, maar de materialen zijn gedurfd. Zo is er gekozen voor een grove betonvloer, een visgraat werkblad op de keuken, een mooie witte handgebakken tegel en om het af te maken een gouden kraan. De houten eettafel met designstoelen passen helemaal in een Japandi interieur van nu. INTERIEURONTWERP NIJMEGEN

 


De prachtige jaren ’30 woning van Joost en Wout wordt uitgebouwd. Er ontstaat ruimte voor een fijne leefkeuken. Maar hoe moet die keuken er precies uitzien? Ze wisten wat ze mooi vonden, maar het bleek lastig om keuzes te maken en het eindresultaat voor ogen te zien.

In dit ontwerp is groen het uitgangspunt. Tijdens onze kennismaking kwam deze kleur vaak naar voren. Veel licht in huis is ook een vereiste. De basis is een rustig, wit en licht interieur waar de groene keuken de eyecatcher zal zijn.

 INTERIEURONTWERP MEERSTADAls je een nieuwbouwwoning koopt, sta je voor veel keuzes. Ga je voor een uitbouw of heb je genoeg ruimte in de basisopstelling van de woning? Waar plaats je de keuken en welke kleuren en materialen passen goed bij elkaar? Het is best een uitdaging om al deze keuzes goed voor je te zien en dit kan veel stress opleveren gedurende het bouwproces van jouw woning. In dit ontwerp zijn alle keuzes verwerkt en visueel gemaakt. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je nieuwe woning. Hier is gekozen voor een houtlook PVC vloer in visgraatverband en voor een zwarte keuken met een marmeren blad. Dit geeft een prachtig contrast en toch een rustige basis. Door te kiezen voor grote gebaren in het meubilair voelt de ruimte groots en prettig. De bank in het midden van de ruimte en het wand vullende meubel maken van de zithoek een harmonieus geheel.

 

 


INTERIEURONTWERP MEERSTAD 

 

Wouter en Jessica wonen nu bijna 3 jaar in hun nieuwbouwwoning in Meerstad. Tijd om de puntjes op
de 
i te zetten. Ze hebben een fijne basis neergezet, met een prachtige keuken en een mooie neutrale houtlook vloer. Met de meubels uit hun vorige huis lukte het niet om een sfeervol geheel van de woonruimte te maken. Door de wand vullende kast met geïntegreerd speelhoekje, een prominente plek voor de piano en genoeg opbergruimte ontstaat rust. De compositie van lijsten op de wand zorgt ervoor dat de eettafel onderdeel wordt van de woonruimte. De knaller van een terracotta bank is gedurfd en maakt het interieur alles behalve saai. 

 

 


INTERIEURONTWERP WAPSERVEEN

 

Bert & Roelien kochten twee jaar geleden een verbouwde boerderij in Wapserveen. Ze verhuisden hun meubels en daar is het bij gebleven. Nu hebben ze zin om alles aan te pakken en naar hun smaak in te richten. Met dit plan kunnen ze zelf aan de slag!