P O R T F O L I O  INTERIEURONTWERP STEENWIJKEen grote keuken waarin geleefd kan worden met een goede verbinding naar de fijne tuin, dat was de wens. Door de hoekopstelling van de keuken blijft er veel leefruimte over. In het midden van de ruimte is er plaats voor een grote eettafel waar met gemak tien mensen kunnen aanschuiven. Door de gevel te voorzien van een grote glazen pui, ontstaat er een mooie doorgang naar de tuin. En door te kiezen voor zwarte kozijnen lijkt de tuin haast wel een schilderij. De basis is wit, maar de materialen zijn gedurfd. Zo is er gekozen voor een grove betonvloer, een visgraat werkblad op de keuken, een mooie witte handgebakken tegel en om het af te maken een gouden kraan. De houten eettafel met designstoelen passen helemaal in een Japandi interieur van nu. INTERIEURONTWERP NIJMEGEN

 


De prachtige jaren ’30 woning van Joost en Wout wordt uitgebouwd. Er ontstaat ruimte voor een fijne leefkeuken. Maar hoe moet die keuken er precies uitzien? Ze wisten wat ze mooi vonden, maar het bleek lastig om keuzes te maken en het eindresultaat voor ogen te zien.

In dit ontwerp is groen het uitgangspunt. Tijdens onze kennismaking kwam deze kleur vaak naar voren. Veel licht in huis is ook een vereiste. De basis is een rustig, wit en licht interieur waar de groene keuken de eyecatcher zal zijn.

 INTERIEURONTWERP MEERSTAD

Als je een nieuwbouwwoning koopt, sta je voor veel keuzes. Ga je voor een uitbouw of heb je genoeg ruimte in de basisopstelling van de woning? Waar plaats je de keuken en welke kleuren en materialen passen goed bij elkaar? Het is best een uitdaging om al deze keuzes goed voor je te zien en dit kan veel stress opleveren gedurende het bouwproces van jouw woning. In dit ontwerp zijn alle keuzes verwerkt en visueel gemaakt. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je nieuwe woning. Hier is gekozen voor een houtlook PVC vloer in visgraatverband en voor een zwarte keuken met een marmeren blad. Dit geeft een prachtig contrast en toch een rustige basis. Door te kiezen voor grote gebaren in het meubilair voelt de ruimte groots en prettig. De bank in het midden van de ruimte en het wand vullende meubel maken van de zithoek een harmonieus geheel.

 

 


INTERIEURONTWERP MEERSTAD 

 

Wouter en Jessica wonen nu bijna 3 jaar in hun nieuwbouwwoning in Meerstad. Tijd om de puntjes op
de 
i te zetten. Ze hebben een fijne basis neergezet, met een prachtige keuken en een mooie neutrale houtlook vloer. Met de meubels uit hun vorige huis lukte het niet om een sfeervol geheel van de woonruimte te maken. Door de wand vullende kast met geïntegreerd speelhoekje, een prominente plek voor de piano en genoeg opbergruimte ontstaat rust. De compositie van lijsten op de wand zorgt ervoor dat de eettafel onderdeel wordt van de woonruimte. De knaller van een terracotta bank is gedurfd en maakt het interieur alles behalve saai. 

 

 


INTERIEURONTWERP WAPSERVEEN

 

Bert & Roelien kochten twee jaar geleden een verbouwde boerderij in Wapserveen. Ze verhuisden hun meubels en daar is het bij gebleven. Nu hebben ze zin om alles aan te pakken en naar hun smaak in te richten. Met dit plan kunnen ze zelf aan de slag! 

 

 

 


 

INTERIEURONTWERP BEILEN 

 

Alice kreeg een prachtige nieuwbouwwoning naast het huis van haar zoon.
Ik heb voor haar een interieurontwerp gemaakt van
de benedenverdieping - inclusief het keukenontwerp. 

 

 


INTERIEURONTWERP - DE WILP

 

Ben en Jetske kochten een nieuw huis met een sterk verouderd interieur. Alles moest worden aangepakt, maar door de aparte vorm van de benedenverdieping hadden ze moeite met het indelen van de ruimte. De keuken is nu het hart van het huis. Door de hoge kasten in te bouwen en de rest van de keuken laag te houden, ontstaan er geen belemmeringen in het zicht. Zo sta je vanuit de keuken in verbinding met zowel de eet- als de zithoek. De basis is licht met groene accenten die op meerdere plekken in de ruimte terug komen.