naar volgend project
naar vorig project

Eenheid, rust en een spannende touch

De bewoners laten een prachtige nieuwe schuurwoning bouwen. Eerdere woningen hebben ze altijd zelf ingericht maar dit keer willen ze het goed aanpakken. Ze vinden het vooral moeilijk om een kloppend geheel te maken van de ruimte. Ze zoeken naar eenheid, rust en een spannende touch. Daarnaast vinden ze het lastig om de ruimte goed in te beelden, omdat er in de leefruimte een vide komt tot de nok. Hoe gaat dit er dan straks uit zien?

We kiezen voor een neutrale basis waardoor er ruimte ontstaat voor gewaagder meubilair zoals een groene bank, een groen tv meubel met zitje, oker gele eetkamerstoelen. Ook wordt er veel hout toegevoegd in de meubels. 

nieuwbouw VRIES

De keuken is een combinatie van walnoot hout, beige fronten en een wit marmeren blad. De hoge walnoot kasten krijgen een ombouw die vervolgens wordt gestuct. Deze wordt wit afgewerkt, wat zorgt voor een mooi contrast met de rest van de muren. Het witte eiland vormt een mooi contrast op de taupe kleurige vloer. 


stijlvolle contrasten in materialen en kleuren

De bewoners willen graag een afscheiding tussen het eet- en woongedeelte. Door de houtkachel om te bouwen met een koof ontstaat er een mooie nis waar een eikenhouten dressoir ingebouwd kan worden. Zo ontstaan er toch knusse hoekjes, maar blijft het open loft-achtige karakter van de woning behouden.

De wand waarop de houtkachel wordt geplaatst wordt afgewerkt met betonstuc in een lichte beige kleur, de koof wordt glad wit gestucd. Zo krijgt de koof nog meer aandacht en wordt het een spannende mix van materialen (beton, stucwerk, hout, metaal kachel en tegelwerk binnen in de koof). 


knusse hoekjes maar het open karakter van de woning blijft behouden

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze

interieurdesign op maat