over eline

Ik geloof dat in het ontwerpproces alle details ertoe doen. Zo krijg je een interieur dat echt klopt.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Ik creëer een rustige basis en voeg daar enkele elementen aan toe die de aandacht trekken. Grote gebaren in kleur, vorm en materiaal geven het interieur vervolgens een spannend eigen karakter. Zo krijg je een interieur waar je trots op bent. Dat is mijn visie en wat ik mijn klanten van harte gun.

" Ik laat mij graag inspireren door de functionaliteit en tijdloze esthetiek van Scandinavisch design en voeg daar warme kleuren en retro meubilair aan toe."

Scandinavisch minimalisme

the filosofie van less is more

Sterk design is meer dan er alleen goed uitzien. Net zoals Scandinavische ontwerpers kies ik bewust voor een functionele benadering en de schoonheid van eenvoudige en natuurlijke materialen. Elk onderdeel van het ontwerp heeft een functie. Less is more: minder ruis, minder onrust, minder verspilling. Dit zorgt voor ruimte en geeft betekenis aan de dagelijkse kleine momenten in ons leven.

De natuur is een bron van inspiratie. Ik hou van rustgevende diepe kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, verschillende steensoorten, gewassen katoen en linnen stoffen. 

3D visualisatie

ervaar het ontwerp tot in detail

Door de juiste vragen te stellen, maak ik jouw wensen helder. Ik kijk naar het geheel en vertaal jouw wensen naar een foto-realistisch 3D ontwerp.

De virtual reality bril maakt mijn ontwerpproces echt uniek. Je gaat  het totaalplaatje zien en het ontwerp tot in detail ervaren. Door het ontwerp zo realistisch mogelijk weer te geven kan je er zeker van zijn dat je de beste keuzes maakt.

Tijdloos
wonen

van maatwerk tot designklassiekers

Ik blijf het zo bijzonder vinden dat een goed ontworpen meubelstuk uit de vorige eeuw nog steeds voldoet aan de standaard van nu. Dit sluit perfect aan bij mijn visie van een tijdloos interieur waar je jaren lang met plezier leeft. Elk detail doet er toe zoals duurzame materialen en unieke items die met aandacht zijn ontworpen en gemaakt.

Samen met mijn netwerk van merken en vakmanschap zorgen we dat jouw interieur perfect is afgestemd op jouw leefstijl. Dit zorgt voor rust, eenvoud en kwaliteit.

Je hebt echt goed naar ons geluisterd!

Eline heeft goed meegedacht, goed geluisterd, en niet onbelangrijk: met 2D en 3D tekeningen heeft ze mij kunnen laten zien hoe het zou kunnen worden. 

Alice

Wat een schitterende ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren!

Zoals op een witte muur een groen vlak maken, dat weer overeen kwam met een andere muur. Ook de keuken hebben wij laten realiseren die door Eline ontworpen is. We zijn elke dag weer blij met de opstelling en raden haar zeker aan! 

Jetske

Voel je thuis in een rustgevend interieur met jouw karakter

ja, dat wil ik

typisch ELINE

Ik vind het tof als ik van klanten hoor dat ik goed naar hun wensen heb geluisterd en het ontwerp helemaal is geslaagd.

De liefde voor interieur zat er altijd al in. Ik puzzelde graag met indelingen en maakte nieuwe combinaties van kleuren en materialen. Ik leerde mezelf tekenen in perspectief en wist al heel jong; ik word interieurarchitect. Na het Cibap in Zwolle, studeerde ik interieurarchitectuur op Minerva in Groningen. Die vastberadenheid en passie voor het ontwerpen van interieurs is altijd gebleven. 

Ik vind het fantastisch dat ik bij elk project mijn kennis en creativiteit kan gebruiken. Dat het ontwerp past bij jouw karakter en wensen: iets wat je zelf niet had kunnen bedenken. Ook na het ontwerptraject blijf ik graag betrokken bij de uitvoering. Jou volledig ontzorgen, dat is mijn doel!


ik ben een echte levensgenieter

Ik vind het heerlijk om vrienden en familie over de vloer te hebben voor borrels, etentjes en spelletjesavonden. Met aandacht zorg ik voor die mooi gedekte tafel en een warme sfeer in huis. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn gezin. Wandelen in de bossen, op de fiets naar de markt, lunch of koffie in de stad. En in de zomer zijn we veel te vinden aan de waterkant van het Woldmeer. Heerlijk!

"Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en bijzondere designklassiekers wordt jouw nieuwe interieur tijdloos, en daardoor altijd actueel."

SKISS ontwerptraject

Alles wat nodig is om jouw wensen om te zetten naar een rustgevend interieur. Geen extra kosten of keuzes. Ik ontzorg jou volledig! 

plan een gratis kennismaking

ontdek mijn werkwijze