ontdek scandinavisch minimalisme

Zo creëer je rust en ruimte in jouw nieuwe interieur. 

Geen overtollige decoratie maar de nadruk op de schoonheid van eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen. Kies voor strakke lijnen, ingetogen kleuren en een focus op functionaliteit. Less is more. Ontdek hier de Scandinavische minimalistische  stijl en hoe je deze kan toepassen in jouw interieur!

lees meer 

"Alleen door naar het gehele plaatje te kijken en hierin alle details mee te nemen krijg je een kloppend interieur."

eline 

1001 keuzes bij nieuwbouw

De meest gemaakte fouten bij nieuwbouw.

en hoe je ze kan voorkomen

Als interieurontwerper ben ik veel nieuwbouwprojecten tegen gekomen en één ding is duidelijk; er worden vaak dezelfde fouten gemaakt. Zonde, want met een goed plan vooraf kun je dit gemakkelijk voorkomen. 

lees meer 

6 tijdloze designklassiekers

Déze iconen schreven geschiedenis 

en zijn mijn favoriet

Ik blijf het bijzonder vinden dat een goed ontworpen meubelstuk uit de vorige eeuw nog steeds voldoet aan de standaard van nu. Het zijn meubelstukken die generaties lang blijven inspireren, ontwerpen waarbij elk detail er toe doet en met aandacht is bedacht en gemaakt. In deze blog neem ik je mee naar mijn favoriete designklassiekers!

lees meer 

Mooie woorden van klanten

Ik ben blij dat er nu richting gegeven is aan de plannen. Je hebt mooie smaakvolle details toegevoegd. 

Petra

Dank voor je inspiratie en ideeën, dat heeft geholpen ons plaatje compleet te maken! We zijn heel benieuwd hoe het er straks in het echt uit gaat zien.

Neely

het skiss ontwerptraject

Echt uniek is mijn VR bril waarmee je het ontwerp vanuit elke hoek kan bekijken.

Door mijn VR bril zie je de 3D ontwerpen tot leven komen. Je kan de sfeer proeven, voelen hoe groot de ruimte is, zodat je ervan overtuigd bent dat het echt helemaal klopt. Het resultaat? Een interieur waar je niet alleen van droomt maar vol vertrouwen gaat realiseren.

ontdek het skiss ontwerptraject

compleet interieurdesign

Over alle details en wensen is nagedacht zodat jij extra tijd overhoudt en met een gerust hart jouw droominterieur gaat realiseren. 

plan een gratis kennismaking

heb je nog vragen?