interieurdesign op maat

Een tijdloos interieur waar je trots op bent.

PLAN EEN KENNISMAKING

ervaar rust en comfort

Voel je thuis in een interieur met jouw karakter.

Je weet heel goed wat je mooi vindt: een minimalistisch en tijdloos interieur maar ook warm en persoonlijk.  Toch blijf je twijfelen hoe je jouw wensen combineert tot een kloppend geheel. Je wilt niet alleen dromen maar zeker weten dat aan alle details is gedacht. Dat je geen oplossingen over het hoofd ziet. Kortom, je wilt met vertrouwen de juiste keuzes maken zodat je je straks kan gaan genieten van rust en comfort. van keuzestress naar jouw unieke interieur

Wat als je jouw nieuwe interieur nu al tot in detail zou kunnen ervaren? Dan durf je keuzes te maken.

Zodra jouw interieur in 3D tot leven komt, zijn alle twijfels verdwenen. Je voelt de aandacht, je voelt dat het 100% klopt. Je gaat keuzes maken die vooraf zelf niet had kunnen bedenken maar perfect passen bij jouw stijl. Jouw nieuwe interieur is niet alleen stijlvol en uniek maar over alle details is nagedacht. Zodat jij extra tijd overhoudt en met een gerust hart jouw droominterieur gaat realiseren. 

Je hebt goed naar ons geluisterd en de vertaalslag daarvan zo duidelijk en realistisch laten zien.

We hebben onze samenwerking met jou als heel waardevol ervaren. Alle aanvullingen, opmerkingen werden direct verwerkt en je houdt de vaart er in. We willen je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. 


Jentje & Petra

Wat een schitterende ideeën. Daar waren we zelf nooit opgekomen!

Zoals op een witte muur een groen vlak maken, dat weer overeen kwam met een andere muur. Ook hebben we de keuken laten realiseren, die door Eline ontworpen is. We zijn elke dag weer blij met de opstelling en raden haar zeker aan! 

Jetske

laat mij jou helpen met het ...

Skiss Ontwerptraject

compleet interieurontwerp, volledig ontzorgd

Laat mij al het werk uit handen nemen om jouw droominterieur te realiseren. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande woning, ik visualiseer jouw wensen naar een fotorealistisch 3D ontwerp. Door de VR bril kun je jouw nieuwe interieur vanuit elke hoek bekijken. Over alle details wordt nagedacht, van lichtplan tot maatwerk meubelen. Zo krijg je een kloppend geheel, dat is mijn missie. 

PLAN EEN KENNISMAKING

Zo voel je je straks thuis in een rustgevend interieur met jouw karakter

Je gaat met een gerust hart keuzes maken. Keuzes die je vooraf zelf niet had kunnen bedenken. Met de fotorealistische ontwerpen ervaar je de sfeer en ruimte tot in detail zodat jouw nieuwe interieur tot leven komt.

wat krijg ik ?

maatwerk meubelen

Maatwerk zorgt voor een gevoel van luxe en comfort.

Maatwerk is een waardevolle toevoeging aan elk interieur en zit daarom standaard in mijn ontwerptraject. Het extra comfort en tijdloos design voegt niet alleen waarde toe aan de uitstraling van jouw interieur,  maar op lange termijn ook aan jouw woning. Samen kiezen we voor duurzame materialen, unieke kleuren en een indeling die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl en behoeften.

Ik maak een ontwerptekening waar elke meubelmaker mee aan de slag kan. Maar ik breng je ook graag in contact met meubelmakers waar ik vaker mee samenwerk. Ook hierin kan ik je ontzorgen.

01

fotorealistische ontwerpen 

Beleef de sfeer en ruimte met virtual reality 

Nieuwe ideeën voelen eerst nog spannend maar met de fotorealistische ontwerpen en de VR bril worden de juiste keuzes ineens heel helder. Je voelt de sfeer en ruimte. Je ziet alle materialen en details. Zo zie je jouw stijl tot leven komen. Je durft jouw stijl te gaan volgen en bewust te investeren in jouw nieuwe thuis.

Uit ervaring weet ik dat een realistische en gedetailleerde weergave van het ontwerp precies dát verschil kan maken om vol vertrouwen jouw interieur te gaan realiseren. Een unieke meerwaarde in het ontwerptraject van Studio Skiss.

02

fotorealistische ontwerpen 

Beleef de sfeer en ruimte met virtual reality 

Nieuwe ideeën voelen eerst nog spannend maar met de fotorealistische ontwerpen en de VR bril worden de juiste keuzes ineens heel helder. Je voelt de sfeer en ruimte. Je ziet alle materialen en details. Zo zie je jouw stijl tot leven komen. Je durft jouw stijl te volgen en bewust te investeren in jouw nieuwe thuis.

Uit ervaring weet ik dat een realistische en gedetailleerde weergave van het ontwerp precies dát verschil kan maken om vol vertrouwen jouw interieur te gaan realiseren. Een unieke meerwaarde in het ontwerptraject van Studio Skiss.

02

 KLEUR & materialen plan

Kleuren & materialen bepalen jouw stijl en sfeer

Op basis van jouw wensen en ideeën bepalen we samen welke sfeer en stijl jouw thuis mag uitstralen. Behalve rustgevend & tijdloos heeft iedere ruimte zijn eigen persoonlijke sfeer en stijl. Ook help ik je jouw stijl verder te ontdekken.

Met behulp van het stijlplan ontwerp ik vervolgens per ruimte een kleur- en materialen plan. Denk hierbij aan vloeren, raambekleding, meubelstoffen, verf en behang. Door de stalen bij elkaar te leggen ontstaat een helder beeld van materiaal- en kleurgebruik. Hierin maak ik graag gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Vanuit een rustige basis zoeken we naar kleuren en materialen die jouw karakter uitstralen. 

03

Hoe hebben klanten het ervaren?

"We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op het interieurontwerp. We zijn er heel erg blij mee, echt iets om naar uit te kijken! Bedankt ook voor het lichtplan, deze nemen we mee in onze toekomstige plannen. Tot zover ontzettend bedankt! "


Marcel & Geertje

"We zijn erg blij met alles wat je voor ons gedaan hebt. Op deze manier kunnen wij stap voor stap onze inrichting veranderen zodat het straks een mooi sfeervol geheel wordt. Nogmaals, heel erg bedankt voor alles! "

Kona Anna

lichtplan

Goede verlichting maakt de ruimte echt helemaal af

Licht is heel sfeerbepalend voor jouw interieur. Naast de natuurlijke lichtinval denk ik na over de extra sfeer- en accentverlichting. Het lichtplan bevat naast de lichtpunten ook bijpassende armaturen. Het totaalplaatje en de invloed van de verschillende soorten licht op de ruimte ervaar je vervolgens in het 3D ontwerp. 

Heb je verhuis- of verbouwplannen, dan is het handig om in een vroeg stadium al het lichtplan mee te nemen in de uitvoering. Zo voorkom je extra kosten en krijg je vooral het mooiste resultaat.

04

meubelplan

Van slimme opbergoplossingen tot designklassiekers

Naast een rustige basis kies ik in het meubelplan vaak voor unieke items die de aandacht vragen. Soms vraagt een ruimte en levensstijl om grote gebaren en ontwerp ik een maatwerk kastenwand. Een andere keer kies ik voor een kleurrijke designklassieker als statement. Ik kijk naar jouw wensen, wat de ruimte nodig heeft en zorg altijd dat comfort en tijdloos design centraal staan.

Je ontvangt een gedetailleerd aankoopoverzicht waarin precies staat waar je welke items kunt aanschaffen. Ook is het mogelijk om samen een winkel of leverancier te bezoeken.

05

compleet interieurdesign

Ik luister naar jouw wensen en vertaal het naar een kloppend geheel. Ik help jou met alle details en keuzes. Zo wordt het een stijlvol en tijdloos interieur. 

maak een afspraak

mijn werkwijze

Advies bij nieuwbouw of grote renovatie

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? En wil je graag hulp bij de eerste essentiële keuzes ? Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om zo vroeg mogelijk betrokken te worden bij een nieuwbouwtraject of grote verbouwing. Vaak zijn de keuzes bij de start heel bepalend voor het vervolgtraject van jouw interieur.  

Plan een kennismaking in mijn agenda en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

plan een gratis kennismaking

" Simplicity is the ultimate sophistication."

leonardo da vinci

kennismaking

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Boek dan vrijblijvend een online kennismaking (telefonisch of via Teams).  We bespreken je woonwensen en hoe ik jou daarbij kan helpen. Is er een klik? Dan ga ik graag voor je aan het werk. We plannen een intakegesprek en ik geef je vast een kleine huiswerkopdracht mee. 

01

intake

Het intake gesprek vindt plaats bij jou thuis. We nemen samen de ruimte door en we bespreken waar de knelpunten zitten. Ik hoor graag hoe je woont, hoe je leeft en hoe je gebruik maakt van jouw woning. Vervolgens gaan we dieper in op jouw smaak, stijl en woonwensen. Ik neem verschillende kleur- en materiaalstalen mee om een goed beeld te krijgen van wat jou aanspreekt en wat past in het interieur. 

02

inspiratiebord

Op basis van ons gesprek maak ik een inspiratiebord. Een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen. Ik verzamel afbeeldingen, texturen en kleurenpaletten om mijn ideeën te communiceren en te visualiseren. Het inspiratiebord is de basis van het interieurontwerp

03

de ruimte indelen

Ik maak verschillende ontwerpen voor jouw woning. Dat kan betekenen dat ik het meubilair logisch indeel in de ruimte. Of dat ik, in samenwerking met jouw aannemer, een plan maak voor een complete verbouwing, een uitbouw of het verplaatsen van binnenmuren. 

04

tussentijdse oplevering

Ik deel de eerste stappen van het interieurontwerp met je. Ik laat je de verschillende indelingsmogelijkheden en het inspiratiebord zien. Samen bepalen we welke indeling het meest geschikt is. Daarna ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp 

05

materiaal & kleur

Nu is het tijd om een goede basis neer te zetten. Hét uitgangspunt om jouw interieur in balans te brengen. In een materialen- en kleurenplan verzamel ik stalen die passen in het ontwerp. Denk hierbij aan vloeren, raambekleding, meubelstoffen, verf en behang. Door de stalen bij elkaar te leggen ontstaat een helder beeld van materiaal- en kleurgebruik.

06

meubelplan

Binnen jouw budget ga ik op zoek naar meubilair, vloeren, raamdecoratie en accessoires die passen bij jouw interieur. Jij ontvangt een aankoopoverzicht waarin precies staat waar je welke items kunt aanschaffen. Ook is het mogelijk om samen te gaan shoppen. We kijken naar de specificaties per item en houden rekening met de opstelling en de maatvoering. Daarnaast profiteer je van de inkoopvoordelen die ik bij diverse winkels en fabrikanten krijg. 

07

lichtplan

Goede verlichting is essentieel voor een fijne sfeer in je interieur. Het maakt de ruimte aangenaam en gezellig. In het lichtplan zie je op welke plekken licht nodig is en welke lichtbronnen je het best kunt toepassen. Daarnaast doe ik een voorstel voor armaturen. Deze voeg ik aan het aankoopoverzicht toe. 

08

definitieve ontwerp

Met een fotorealistische weergave laat ik jou het ontwerp zien. Zodra jouw interieur in 3D tot leven komt, zie je dat aan alle details is gedacht en zijn alle twijfels verdwenen. Je voelt dat het klopt en je kunt met een gerust hart jouw droominterieur realiseren. 

09

uitwerkfase

Met het definitieve ontwerp en aankoopoverzicht kun je jouw interieur gaan realiseren. Ik ontzorg je ook hier graag met het opvragen van offertes en het plaatsen van bestellingen. 

Je kunt gebruik maken van mijn professionele netwerk van vakmensen. Indien nodig ga ik ook met je mee naar een winkel of meubelmaker.

10

hoe gaan we samen aan de slag?

We zijn heel happy met je totaalplan, we slepen het overal mee naar toe! Het is zo handig dat je niet hoeft na te denken wat, waar en hoe. Alles is bijna besteld. We zijn nu druk bezig in het huis en het wordt heel mooi!

bram & lucia

Dank voor je inspiratie en ideeën, dat heeft geholpen ons plaatje compleet te maken! We zijn heel benieuwd hoe het er straks in het echt uit gaat zien. 

neely

reviews

interieurdesign met studio skiss

SKISS Ontwerptraject

Met het meest complete aanbod ontzorg ik je volledig, zodat je een tijdloos en kloppend droominterieur gaat realiseren.

Inclusief:
✔ stijlplan
✔ kleurplan
✔ materialenplan
✔ 3D fotorealistische impressies en animaties
✔ 360 graden beelden met VR bril
✔ meubelplan inclusief maatwerk *
✔ lichtplan incl. lichtpunten en armaturen
✔ maatwerk voor meubel en/of keuken *
✔ aankoopoverzicht materialen, meubelen etc.
✔ netwerk van leveranciers incl. inkoopkorting
✔ offertes/bestellingen opvragen
✔ samen naar winkel en/of leverancier
✔ investering vanaf € 2495 inclusief btw **


over mijn werkwijze

plan een gratis kennisMaking

*     Indien gewenst
**   Exclusief reiskosten (€ 0.50 per km).
      Binnen een straal van 30 km rondom Groningen reken ik géén reiskosten.
*** Een kennismakingsgesprek  is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht
      Na het intakegesprek reken ik 75 voor advieskosten (indien het ontwerptraject niet wordt vervolgd).


Vraag & Antwoord

kan ik je verder nog helpen?

Het samenstellen van jouw interieur kan overweldigend zijn. Er zijn zoveel keuzes te maken, van meubels en kleuren tot accessoires en verlichting. Ik kan je begeleiden bij elke stap van dit proces. Ik neem de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren, en vertaal deze naar een samenhangend ontwerp dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Door met mij samen te werken, hoef je niet langer eindeloos door woonwinkels te dwalen of urenlang online te zoeken naar de juiste items. Ik neem deze taak van je over en maak de keuzes voor je, gebaseerd op mijn kennis en ervaring. 

Met het complete ontwerp in handen kun je direct aan de slag. Alle benodigde informatie en specificaties zijn inbegrepen, zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoe je het kunt realiseren. Dit bespaart onzekerheid die gepaard gaat met het maken van keuzes en zorgt er misschien wel voor dat je buiten je comfortzone durft te stappen. 

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Scandinavisch minimalisme, maar tijdens het ontwerptraject staan jouw stijl en smaak centraal. Ik ga uitgebreid met je in gesprek en vertaal jouw wensen naar een passend interieur. Mijn ontwerpen kenmerken zich wel door strakke lijnen, eenvoud en rust. Ben je op zoek naar, bijvoorbeeld een klassiek interieur, dan zijn we geen match. 

Het liefst zo vroeg mogelijk! Uit ervaring weet ik dat je bij nieuwbouw in een vroeg stadium keuze moet maken die betrekking hebben op de rest van het interieur. Vaak moet je al aangeven waar de keuken komt, waar je de aansluiting voor de tv wilt en of je behoefte hebt aan meer contact- lichtpunten. Door mijn hulp in dit stadium al in te schakelen kun je deze keuzes bewust maken. 

De doorlooptijd van het ontwerptraject is gemiddeld 8 weken. Tijdens de intake maken we een planning voor het gehele ontwerptraject. Zo weet je precies wanneer je iets van mij kunt verwachten, wanneer ik iets van jou verwacht én wanneer het ontwerp klaar is. 

Gedurende het ontwerptraject zijn er drie vaste contactmomenten. De eerste afspraak is de intake. We nemen de ruimte door en we bespreken jouw smaak, stijl, woonwensen en het budget. Vier weken na de intake plannen we een afspraak voor de tussentijdse oplevering. Hier bespreken we het stijlplan en de eerste schetsontwerpen. Als duidelijk is wel ontwerp ik verder ga uitwerken ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp. Vier weken na de tussentijdse oplevering ontvang je van mij het definitieve ontwerp. We maken een afspraak om deze te bespreken. Tijdens het ontwerptraject kun je mij altijd gemakkelijk bereiken via mail of Whatsapp. 

Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is voor we het ontwerptraject starten. Daarom start elk ontwerp met een vrijblijvende kennismaking. De eerste kennismaking vindt telefonisch of via teams plaats. We bespreken jouw verwachtingen en woonwensen en hoe ik daarbij kan helpen. Ik neem mijn werkwijze met je door en we kijken of dit aansluit bij jou. Is er een klik? Dan ga ik graag voor je aan het werk. Je ontvangt van mij een offerte en we plannen een intake. Mocht je na het plaatsvinden van het intakegesprek toch besluiten om niet met mij te gaan samenwerken, breng ik het intakegesprek en eventuele reiskosten in rekening. De kosten hiervan bedragen € 75,-.

Na de intake ontvang je van mij de eerste factuur. Dit is een aanbetaling van 50% van het gehele bedrag. Zodra de aanbetaling binnen is start het ontwerptraject. Het resterende bedrag ontvang ik graag zodra het definitieve ontwerp gepresenteerd is, waarna we overgaan op de uitvoering van het ontwerp. 

Nee, in de prijs van het ontwerptraject zijn alle ontwerp gerelateerde kosten inbegrepen (stalen aanvragen, drukwerk en verzendkosten). Woon je buiten een straal van 30 kilometer rondom Groningen reken ik reiskosten. 

Ik werk landelijk, maar voornamelijk in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Binnen een straal van 30 kilometer rondom Groningen worden geen reiskosten gerekend. Woon je verder, reken ik € 0,50 per kilometer. Afspraken kunnen dan ook online plaatsvinden.

Ik denk na over het geheel en over ieder detail. Ik geloof dat het interieur alleen klopt als je over alle aspecten nadenkt. Ik bied daarom geen losse ontwerpen aan, maar werk alleen met het complete ontwerptraject. 

Ja, het is belangrijk om een budget op te stellen voor de realisatie van jouw nieuwe interieur. Ook als je niet precies weet wat de kosten zijn, is het van belang over de waarde na te denken. Wat wil jij uitgeven aan een nieuwe bank? Heb jij geld over voor designstukken? Maatwerk is een mooie toevoeging aan jouw interieur, maar hier hangt wel een prijskaartje aan. Vind jij dat het waard? Door over deze vragen na te denken voorkom je teleurstelling achteraf. 

Het maken van een interieurontwerp is een samenwerking tussen mij en jou. Ik heb jouw input nodig om een ontwerp te maken dat volledig aansluit op jouw wensen. Na de online kennismaking ontvang je daarom een vragenlijst. Ook vraag ik je om beeldmateriaal te verzamelen van alles wat je aanspreekt. Maak een moodboard of een Pinterest bord aan om je wensen, stijl en smaak goed in beeld te brengen. Heb je een plattegrond van de woning. Het is fijn als je deze alvast met mij kunt delen. 

Ik heb een netwerk om mij heen van vakmensen waar ik vertrouwen in heb en graag mee samenwerk. Je kunt gebruik maken van mijn netwerk, maar wil je liever alles zelf regelen dan is dit ook mogelijk. Je zit nergens aan vast. Daarnaast verbind ik mij graag aan mooie, duurzame merken. Meubilair of materiaal aanschaffen bij merken waar ik mee samen werken levert vaak inkoopvoordeel op. Ik zal dit aangeven in het definitieve ontwerp.