naar volgend project
naar vorig project

Optimale benutting van de ruimte door een verrassende indeling.

Vanuit een nieuwbouwwoning in Groningen verhuisden de bewoners naar een statige woonboerderij in Ten Boer. Ze weten wat ze mooi vinden, maar het project is te groot om alle keuzes te overzien. Ik mocht voor de woonruimte een compleet ontwerp maken. Voor de hal en de keuken maakte ik een inspiratieplan en een kleurenplan.

De verschillende groentinten vormen het uitgangspunt van het ontwerp. Gecombineerd met een warme beige tint ontstaat er een sfeervolle en tijdloze basis. De indeling is doordacht, functioneel en verrassend en benut de ruimte optimaal.

bestaande bouw Ten Boer

Het centrale element in de woonkamer is de bank. Door deze midden in de ruimte te zetten ontstaan er twee zithoeken, één met zicht op de televisie en één met zicht op de tuin. De kleur bordeaux rood geeft het interieur precies dat beetje pit wat het nodig heeft. 

de kleur bordeaux geeft het interieur precies de pit die het nodig heeft

op maat gemaakte nissen zorgen voor een optimale benutting van de ruimte

In de nis naast de trap komt een op maat gemaakt bankje afgewerkt met een groene handvorm tegel voor een verrassend effect. De andere nis vormt de tv hoek met een retro kast en voldoende ruimte voor grote kamerplanten. Op de muur achter de haard komt de groene handvorm tegel terug. Hierdoor trekt de haard meer aandacht en wordt hij automatisch betrokken bij de woonkamer. 

TOM & iné

Bedankt! We zijn heel blij met het ontwerp en hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken. We gaan nu starten met het schilderwerk en kopen we hier en daar al wat accessoires. Heel veel zin in meer!’ 

review

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken
ontdek mijn werkwijze

compleet interieurdesign