naar volgend project
naar vorig project

nieuwbouw leek

Zo werd het een verrassend en kloppend interieur

Voor het nieuw te bouwen huis in Leek hadden de bewoners meer dan genoeg leuke ideeën. Ze konden zich alleen geen voorstelling maken van de ruimte. Er zijn ook zoveel keuzes te maken in een nieuwbouwwoning. Ze hadden vooral behoefte aan iemand die hen zou kunnen helpen keuzes te maken. Maar wel keuzes met lef.

In het ontwerp koos ik ervoor om de bank te richten op de lange wand en niet op de nis. De nis was misschien de meest logische keuze maar ook wel té voor de hand liggend. De bewoners vonden het in eerste instantie wel iets teveel buiten hun comfort-zone.  Maar dankzij de realistische ontwerpen werden ze erg enthousiast over de indeling en gingen ze voor deze verrassende keuze.

alsof je het ontwerp binnen stapt

Tijdens het ontwerptraject heb ik nagedacht over de indeling, kleur- en materiaalsamenstelling van het gehele huis. Het resultaat is een verrassend en kloppend interieur.

Het interieurontwerp is uiteindelijk tot in detail gerealiseerd. Het is alsof je het ontwerp binnen stapt. Sinds de realisatie krijgen de bewoners veel complimenten van buren, familie en vrienden. Het is een interieur geworden dat echt klopt en waar ook spanning in zit.  

net even anders dan de buren met hetzelfde huis

De bewoners  waren heel enthousiast over de uiteindelijke keuzes van het ontwerp. Ze vonden het vooral fijn dat ze zo goed zijn ontzorgd en ik de keuzes heb beperkt én inzichtelijk heb gemaakt, Dat er is nagedacht over het geheel en over ieder detail zodat het nieuwe interieur helemaal klopt.

Het aantal keuzes bij bij een nieuwbouwwoning is nogal overweldigend en we kregen er best wel stress van. We vonden het super fijn dat Eline ons zo goed heeft kunnen ontzorgen. Ze heeft de keuzes beperkt én inzichtelijk gemaakt met de tekeningen. Ze heeft echt naar ons geluisterd  en onze ideeën weten om te zetten naar een samenhangend geheel. 

sanne & herman

review

compleet interieurdesign

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze