naar volgend project
naar vorig project

bestaande bouw meerstad

Warme kleuren geven een gevoel van eenheid en rust. 

Deze prachtige woning in Meerstad wordt omgeven door water en heeft vrij zicht over de velden. Een nieuw huis waar ze trots op kunnen zijn, dat was het doel. Naast het ontwerp voor de benedenverdieping, hebben we van de zolder een fantastische meidenkamer gemaakt.

De indeling was vrij duidelijk maar de uitdaging lag in het vinden van de juiste details, samenhang van de elementen. Balans! De warme beige kleuren stralen rust uit, zorgen voor een gevoel van eenheid en brengen meteen een warme sfeer in de ruimte. Een camel-kleurige tint is gebruikt voor het tv-meubel en in de trapopgang. Dit geeft de ruimte net dat beetje pit dat het nodig heeft. 

bij een nieuwe start hoort een toffe meidenkamer

De wens was een meidenkamer waar vriendinnen lekker kunnen hangen en kletsen. We kozen vooor dezelfde neutrale tinten als in de woonkamer. Mushroom wordt gebruikt voor de wanden en de schotten, de zolder krijgt de kleur Frosted Sand . Als accentkleur hebben we gekozen voor de vergrijsde gele tint Straw. Deze kleur komt terug in de nisjes en de slaapzolder. Daarnaast zijn er in de ruimte zijn veel knusse plekjes gecreëerd. 

een huis om trots op te zijn

De bewoners  waren heel enthousiast over de stijlvolle en tijdloze keuzes van het ontwerp. Ze vonden het vooral fijn dat ze zo goed zijn ontzorgd zodat ze het plan alleen nog maar hoefden uit te voeren. Ze kunnen nu gaan genieten van een nieuw huis dat voelt als een echt thuis. 

Wat word ik toch altijd weer blij van jouw praktische goeie tips. Heel veel dank voor je hulp en het ontwerp. Het proces heeft me enorm ontzorgd, maar er ook echt voor gezorgd dat de plannen klaar liggen en de meubels grotendeels zijn besteld. 

Sandra & lise

review

compleet interieurdesign

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze