naar volgend project
naar vorig project

bestaande bouw borger

Neutrale tinten, natuurlijke houtsoorten en soepel vallende stoffen.

In het landelijk Borger staat deze schitterende en karakteristieke woning uit de jaren '30.  De bewoners hadden al plannen voor de verbouwing van hun huidige woning. Maar heel verrassend kwam dit droomhuis nu ineens in de verkoop. De keuken die ze op het oog hadden kwam er maar nu in hun nieuwe huis!

Rust en warmte zijn dé uitgangspunten van het ontwerp. Door gebruik te maken van neutrale tinten, natuurlijke houtsoorten en soepel vallende stoffen ontstaat er een fijne basis.

de beige tint geeft sfeer aan de ruimte en steekt mooi af tegen de witte kozijnen

De wanden worden afgewerkt in de kleur Mushroom. De beige tint geeft sfeer aan de ruimte en steekt mooi af tegen de witte kozijnen, plinten en het plafond. Met het behang van Arte worden enkele details aangebracht. De nis naast de schouw, de sierlijsten en de wand achter de bank worden bekleed met Signature Canvas 24511.

De keuken is strak en wordt uitgevoerd in twee kleuren. Voor de hoge kasten is gekozen voor walnoot fronten met messing handgrepen. Het eiland wordt crème wit met een werkblad van marmer composiet.

bestaande meubelen blenden mooi in

In het woongedeelte bij de schouw is een extra zitplek gecreëerd. Met twee grote fauteuils kun je hier fijn onderuitgezakt tv kijken of actief een boek lezen. De Frame tv van Samsung met Studio stand is een kunstwerk op zich en gemakkelijk te draaien, zodat ook 's ochtends aan de keukentafel het ontbijtnieuws kan worden bekeken. Naast het tv meubel is ruimte voor een fauteuil. Met zijn gebogen hout en beige stof past hij goed bij zowel de bestaande meubels als bij de nieuwe sfeer. 

We zijn heel happy met je plan, we slepen het overal mee naar toe! Het is zo handig dat je niet hoeft na te denken wat, waar en hoe. Alles is bijna besteld. We zijn nu druk bezig in het huis en het wordt heel mooi!

bram & lucia

review

compleet interieurdesign

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze