naar volgend project
naar vorig project

bestaande bouw groningen

Landelijk Scandinavisch interieur met subtiele contrasten van oud en nieuw

De bewoners hadden plannen om hun huidige woning in Groningen te gaan verbouwen. Ze hadden zelf al mooie ideeën, maar vonden het moeilijk om de keuzes voor zich te zien. Wat is de beste indeling van de ruimte? Wat als we kiezen voor een gietvloer, wordt het dan niet kil? Samen gingen we aan de slag om hun droominterieur te realiseren. Een prachtige samenspel van oud en nieuw gaf zowel spanning als sfeer.contrasten van een oude stenen muur en een moderne betonnen vloer 

In dit ontwerp spelen eenvoud, neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten de hoofdrol. In combinatie met oude elementen, zoals het prachtige stalraampje, de beton vloer en de oude stenen muur is er een landelijk Scandinavisch interieur neergezet.


We hebben ontzetten veel leuke reacties gekregen op het interieurontwerp. We zijn er heel erg blij mee, echt iets om naar uit te kijken! Bedankt ook voor het lichtplan, deze nemen we mee in onze toekomstige plannen. Tot zover ontzettend bedankt! 

geertje & marcel

review

compleet interieurdesign

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze