naar volgend project
naar vorig project

Grote gebaren hebben een groots effect op de sfeer en balans

Een aantal jaren geleden hadden de bewoners van deze ruime moderne woning in Harkstede al een mooie basis gelegd. Ze kozen voor een visgraat houten vloer, strakke witte keuken en zwart-stalen deuren. Maar de ruimte voelde nog niet compleet. De bewoners wilden graag meer sfeer en balans in hun interieur.

Om meer balans te creëeren, koos ik in het ontwerp voor grote gebaren zoals een maatwerk kastenwand. De bewoners hadden hier zelf ook al aan gedacht maar durfden het nog niet aan. Met de foto-realistische 3D beelden was de keuze snel gemaakt en viel alles op z'n plaats.

bestaande bouw harkstede

Door te kiezen voor maatwerk hebben we functionaliteit en minimalistisch design gecombineerd. De grote wandkast op de lange wand biedt niet alleen veel opbergruimte maar ook een zitje en bureau voor de kinderen. In de zitruimte kozen we voor een grote bank die opgebouwd is uit elementen. Zo kun je gemakkelijk van opstelling veranderen. Het kleurenschema bestaat uit groene en grijze tinten die mooi in elkaar overlopen. In combinatie met de natuurlijke materialen  en details ontstaat er eenheid en rust.

de groene en grijze tinten zorgen voor eenvoud en rust

KAREN EN JORNAND

"We dachten eerder al aan een grote kastenwand maar durfden deze keuze niet zelf te maken. Na het zien van de fotorealistische 3D beelden van Eline waren we helemaal om! We zijn er zo blij mee!"

review

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze

interieurdesign op maat