naar volgend project
naar vorig project

nieuwbouw meerstad

De stijlvolle maatwerk kastenwand zorgt voor eenheid en rust

Deze nieuwbouwwoning in Meerstad heeft al een fijne basis. De bewoners kozen zelf al eerder voor een prachtige keuken en een mooie neutrale houtlook vloer. Maar met de meubels uit hun vorige huis lukte het niet om een sfeervol geheel van de woonruimte te maken. Ze waren op zoek naar eenheid en rust.  Tijd om de puntjes op de i te zetten.

In het ontwerp heb ik ervoor gekozen om de eenheid en rust te creëeren met een maatwerk wandkast. De kast geeft op een stijlvolle manier ruimte aan een geïntegreerd speelhoekje, een prominente plek voor de piano en genoeg opbergruimte. Zo combineren we comfort, functionaliteit en eenheid in een ontwerp.

de 3D beelden geven inzicht en het lef om keuzes te maken

Door de 3D beelden durven de bewoners te kiezen voor de wandkast. In hun eigen woorden; ‘ik hield helemaal niet van wandkasten, tot ik het realistische ontwerp van Eline zag. Nu ben ik om. Met de sfeerbeelden in perfecte 2D en 3D tekeningen konden we uitzoomen en het complete plaatje overzien, waardoor keuzes veel makkelijker te maken waren. 

Wij zijn erg blij dat we de hulp van Eline van Studio Skiss hebben ingeroepen. De puntjes op de i zetten bleef een uitdaging voor onze nieuwbouwoning. Zowel qua meubelgebruik als in kleurgebruik en indeling.

Ook zochten we praktische en creatieve oplossingen voor onder andere kastruimte en een piano en gitaar, die niet ten koste zouden gaan van rust en uitstraling. Met het mooie geprinte interieur-plan van Eline onder de arm pakken we alles nu in fases op. Wij raden Studio Skiss dan ook zonder twijfel bij iedereen aan!

wouter & jessica

review

compleet interieurdesign

Door écht naar jou te luisteren, worden al jouw woonwensen gerealiseerd. Je durft keuzes te maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken.

laten we kennismaken

ontdek mijn werkwijze