Compleet ontwerp

€ 1694,- *


Thuis is dé plek waar geluk en herinneringen samenkomen. 
Daar hoort een interieur bij dat goed aansluit bij jouw smaak, levensstijl en woonwensen.  Het samenstellen van jouw interieur kan overweldigend zijn. Er zijn zoveel keuzes te maken, van meubels en kleuren tot accessoires en verlichting. Ik kan je begeleiden bij elke stap van dit proces. Ik neem de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren, en vertaal deze naar een samenhangend ontwerp dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Door met mij samen te werken, hoef je niet langer eindeloos door woonwinkels te dwalen of urenlang online te zoeken naar de juiste items. Ik neem deze taak van je over en maak de keuzes voor je, gebaseerd op mijn kennis en ervaring. Met het complete ontwerp in handen kun je direct aan de slag. Alle benodigde informatie en specificaties zijn inbegrepen, zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoe je het kunt realiseren. Dit bespaart onzekerheid die gepaard gaat met het maken van keuzes en zorgt er misschien wel voor dat je buiten je comfortzone durft te stappen. 

Lees hieronder welke stappen we nemen naar jouw nieuwe interieur >>

01


K E N N I S M A K E N


De eerste kennismaking is geheel kosteloos en doen we telefonisch of via teams. Soms is videobellen net iets persoonlijker. We bespreken je woonwensen en hoe ik daarbij kan helpen. Is er een klik? Dan ga ik graag voor je aan het werk. We plannen een intakegesprek en ik geef je vast een kleine huiswerkopdracht mee. 

02


I N T A K E


Het intake gesprek vindt plaats bij jou thuis. We nemen samen de ruimte door en ik hoor graag hoe je woont, hoe je leeft en hoe je gebruik maakt van jouw woning. Ik kijk met je mee naar de indeling en ik deel praktische tips. Vervolgens gaan we dieper in op jouw smaak, stijl en woonwensen. Ik neem verschillende kleur- en materiaalstalen mee om een goed beeld te krijgen van wat jou aanspreekt 

03


I N S P I R A T I E B O R D


Op basis van ons gesprek maak ik een inspiratiebord. Een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen. Ik verzamel afbeeldingen, texturen, kleurenpaletten en soms woorden om mijn ideeën te communiceren en te visualiseren. Het inspiratiebord moet het gevoel van je nieuwe interieur overbrengen. 

04


D E  R U I M T E  I N D E L E N 


Ik maak diverse ontwerpen voor je woning. Dat kan betekenen dat ik het meubilair logisch indeel in de ruimte. Of dat ik een plan maak voor een complete verbouwing, een uitbouw of het verplaatsen van binnenmuren. Eventueel in samenwerking met je eigen aannemer. De plattegronden en 3D beelden krijg je van mij in zwart/wit, zodat je kunt focussen op de indeling en nog niet bezig hoeft te zijn met kleuren en materialen.

05


T U S S E N T I J D S E  O P L E V E R I N G


Ik deel de eerste stappen van het interieurontwerp met je. Ik laat je de verschillende indelingsmogelijkheden en het inspiratiebord zien. Samen bepalen we welke indeling het meest geschikt is. Daarna ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp 

06


M A T E R I A A L  E N  K L E U R


Nu is het tijd om een goede basis neer te zetten. Hét uitgangspunt om jouw interieur in balans te brengen. In een materialen- en kleurenplan verzamel ik stalen die passen in het ontwerp. Denk hierbij aan vloeren, raambekleding, meubelstoffen, verf en behang. Door de stalen bij elkaar te leggen ontstaat een helder beeld van materiaal- en kleurgebruik.

07


M E U B E L P L A N


Om jouw interieur compleet te maken doe ik een voorstel voor het meubilair. Eventueel ontwerp ik een meubel op maat in samenwerking met een meubelmaker. Binnen jouw budget ga ik op zoek naar meubilair, vloeren, raamdecoratie en accessoires die passen bij jouw interieur. Jij ontvangt een aankoopoverzicht waarin precies staat waar je welke items kunt aanschaffen. Ook is het mogelijk om samen te gaan shoppen. Op basis van het meubelplan en het materialenplan stel ik verschillende items voor. We kijken naar de specificaties per item en houden rekening met de opstelling en de maatvoering. Daarnaast profiteer je van de inkoopvoordelen die ik bij diverse winkels en fabrikanten krijg. 

08


L I C H T P L A N


Goede verlichting is essentieel voor een fijne sfeer in je interieur. Het maakt de ruimte aangenaam en gezellig. In het lichtplan zie je op welke plekken licht nodig is en welke lichtbronnen je het best kunt toepassen. Daarnaast doe ik voorstellen voor armaturen. Deze voeg ik aan het aankoopoverzicht toe. 

09


D E F I N I T I E F  O N T W E R P 


Je krijgt van mij het definitieve ontwerp. Met een 3D impressie in een fotorealistische weergave laat ik jou vanuit verschillende standpunten het ontwerp zien. Zo krijg je een compleet beeld van je nieuwe interieur. Ik visualiseer het zo, dat je in één oogopslag ziet hoe het wordt. Zodat jij het meteen voelt. En dat je er direct mee aan de slag kunt. 


* Dit tarief is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0.50 per km). Binnen een straal van 15 km rondom Groningen reken ik géén reiskosten.

* De pakketprijzen zijn op basis van één afgesloten ruimte van ca. 50 m2.