Brainstormsessie 

€ 395,- *

 

Wil je liever meteen zien hoe verschillende kleuren en materialen het doen in jouw interieur?
Dan kom ik graag bij je langs voor een brainstormsessie bij jou thuis. 

01


D E E L  J O U W  I N T E R I E U R V R A A G


Vooraf deel je via de mail jouw interieurvraag, inspiratiebeelden, foto's van de ruimte en eventuele plattegronden met mij. Ik vraag je een vragenlijst in te vullen, waardoor ik een goed beeld krijg van jouw wensen en verwachtingen. Ik ga vast wat voorwerk doen en zoek stalen uit waarvan ik denk dat ze goed passen in het interieur. 

02


O P  L O C A T I E 


Ik kom 1,5 uur bij je thuis en geef antwoord op al je interieurvragen. Ik deel praktische tips en inspiratie, kijk met je mee naar de indeling en de styling van jouw interieur en geef advies voor kleuren en materialen. Samen maken we keuzes waar je meteen mee aan de slag kunt.

03


A D V I E S


Je krijgt van mij een samenvatting van de brainstormsessie. In dit praktische advies vind je alle gekozen materialen terug, inclusief kleurcodes en productnamen. Als je wilt kun je voor het bestellen van producten gebruik maken van mijn netwerk. Dan profiteer je van de inkoopvoordelen die ik bij diverse winkels en fabrikanten krijg. Zo verdient dit advies zichzelf terug!


* Dit tarief is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0.50 per km). Binnen een straal van 15 km rondom Groningen reken ik géén reiskosten.