W E R K W I J Z E 


Een rustgevend interieur met lef?
Zo werkt dat. 

 

Met een interieurontwerp van Studio Skiss kies je voor eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Een ontwerp met een rustige basis en enkele opvallende elementen die de aandacht verdienen. Ik laat mij graag inspireren door de functionaliteit en tijdloze esthetiek van Scandinavisch design en voeg daar warme kleuren en retro meubilair aan toe. Ik durf te kiezen voor grote gebaren, waarbij ik speel met kleur, vorm en materiaal. In het ontwerp ga ik op zoek naar de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en jouw persoonlijke stijl. 

Ik hecht veel waarde aan de kleinste details, omdat ik geloof dat ze het verschil maken. Ik denk na over de optimale indeling van de ruimte, het creëren van de juiste sfeer door middel van verlichting en het selecteren van duurzame en hoogwaardige materialen. Het doel is om een interieur te realiseren dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook comfortabel is om in te leven. 

Laten we samenwerken en een interieur ontwerpen waarin jij je thuis voelt. Ik ben er om je te begeleiden in dit proces en om jouw visie tot leven te brengen. 

interieurstylist groningen interieuradvies interieurontwerp meerstad groningen

Compleet ontwerp 

 

Het samenstellen van jouw interieur kan overweldigend zijn. Er zijn zoveel keuzes te maken, van meubels en kleuren tot accessoires en verlichting. Ik kan je begeleiden bij elke stap van dit proces. Ik neem de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren, en vertaal deze naar een samenhangend ontwerp dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Door met mij samen te werken, hoef je niet langer eindeloos door woonwinkels te dwalen of urenlang online te zoeken naar de juiste items. Ik neem deze taak van je over en maak de keuzes voor je, gebaseerd op mijn kennis en ervaring. Met het complete ontwerp in handen kun je direct aan de slag. Alle benodigde informatie en specificaties zijn inbegrepen, zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoe je het kunt realiseren. Dit bespaart onzekerheid die gepaard gaat met het maken van keuzes en zorgt er misschien wel voor dat je buiten je comfortzone durft te stappen. 

 

interieurstylist groningen interieurontwerp grongingen interieuradvies groningen
interieurstylist groningen interieuradvies gronigen interieurontwerp groningen

Basis ontwerp 

Zelf als je weet wat je mooi vindt, kan het maken van keuzes die zorgen voor eenheid in je interieur soms een uitdaging kan zijn. Laat mij je helpen met een interieurontwerp waarmee je zelf aan de slag kunt. Samen gaan we richting geven aan jouw visie en zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen kunt zoeken naar kleuren, materialen en meubels die perfect passen in jouw interieur.

 

 

Brainstormsessie

 

Wil je meteen zien hoe verschillende kleuren en materialen het doen in jouw interieur? Dan kom ik graag bij je langs voor een brainstormsessie aan huis. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen?
Of ben je een zakelijke klant?

Neem contact met mij op voor een passend aanbod