Basis ontwerp 

€ 795,- *

 

Je weet wat je mooi vindt, maar je vindt het moeilijk om keuzes te maken die zorgen voor eenheid in je interieur. Je wilt graag een advies waarmee je zelf aan de slag kunt en gericht kunt zoeken naar passend meubilair. Laat mij je helpen met een basis interieurontwerp. 

01


K E N N I S M A K E N 


De eerste kennismaking is geheel kosteloos en doen we telefonisch of via teams. Soms is videobellen net iets persoonlijker. We bespreken je woonwensen en hoe ik daarbij kan helpen. Is er een klik? Dan ga ik graag voor je aan het werk. We plannen een intakegesprek en ik geef je vast een kleine huiswerkopdracht mee. 

02


I N T A K E 


Het intakegesprek vindt plaats bij jou thuis. We nemen samen de ruimte door en ik hoor graag hoe je woont, hoe je leeft en hoe je gebruik maakt van jouw woning. Ik kijk met je mee naar de indeling en ik deel praktische tips. Vervolgens gaan we dieper in op jouw smaak, stijl en woonwensen. Ik neem verschillende kleur- en materiaalstalen mee om een goed beeld te krijgen van wat jou aanspreekt 

 03


I N S P I R A T I E B O R D


Op basis van ons gesprek maak ik een inspiratiebord. Een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen. Ik verzamel afbeeldingen, texturen, kleurenpaletten en soms woorden om mijn ideeën te communiceren en te visualiseren. Het inspiratiebord moet het gevoel van je nieuwe interieur overbrengen. 

04


D E  R U I M T E  I N D E L E N 


Ik maak diverse ontwerpen voor je woning. De plattegronden en 3D beelden krijg je van mij in zwart/wit, zodat je kunt focussen op de indeling en nog niet bezig hoeft te zijn met kleuren en materialen.

05


T U S S E N T I J D S E  O P L E V E R I N G


Ik deel de eerste stappen van het interieurontwerp met je. Ik laat je de verschillende indelingsmogelijkheden en het inspiratiebord zien. Samen bepalen we welke indeling het meest geschikt is. Daarna ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp 

06


D E F I N I T I E V E  O N T W E R P


Je krijgt van mij het definitieve ontwerp. Je ontvangt een naslagwerk op papier met een plattegrond in kleur en meerdere 3D beelden. Zo heb je goede handvatten om je interieur samen te stellen en kun je gericht op zoek naar dat ene mooie kastje of die speciale tint voor op de muur!
* Dit tarief is exclusief reiskosten (€ 0.50 per km). Binnen een straal van 15 km rondom Groningen reken ik géén reiskosten. 

* De pakketprijzen zijn op basis van één afgesloten ruimte.