Basis ontwerp 

€ 495,- *

 

Je weet wat je mooi vindt, maar je vindt het moeilijk om keuzes te maken die zorgen voor eenheid in je interieur. Je wilt graag een advies waarmee je zelf aan de slag kunt en gericht kunt zoeken naar passend meubilair. Laat mij je helpen met een basis interieurontwerp. 

01


K E N N I S M A K E N 


Een goed interieuradvies begint met een goed gesprek. Het liefst bij jou thuis, zodat ik meteen een goede indruk krijg van de ruimte. We bespreken je woonwensen en hoe ik daarbij kan helpen. Is er een klik? Dan ga ik graag voor je aan het werk.  

02


I N S P I R A T I E B O R D


Op basis van ons gesprek maak ik een inspiratiebord. Ik verzamel afbeeldingen, texturen, kleurenpaletten en soms woorden om mijn ideeën te communiceren en te visualiseren. Het inspiratiebord moet het gevoel van je nieuwe interieur overbrengen. 

03


D E  R U I M T E  I N D E L E N 


Ik maak diverse ontwerpen voor je woning. Dat kan betekenen dat ik het meubilair logisch indeel in de ruimte. Of dat ik een plan maak voor een complete verbouwing, een uitbouw of het verplaatsen van binnenmuren. Eventueel in samenwerking met je eigen aannemer. De plattegronden en 3D beelden krijg je van mij in zwart/wit, zodat je kunt focussen op de indeling en nog niet bezig hoeft te zijn met kleuren en materialen.

04


T U S S E N T I J D S E  O P L E V E R I N G


Ik deel de eerste stappen van het interieurontwerp met je. Ik laat je de verschillende indelingsmogelijkheden en het inspiratiebord zien. Samen bepalen we welke indeling het meest geschikt is. Daarna ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp 

05


D E F I N I T I E V E  O N T W E R P


Je krijgt van mij het definitieve ontwerp. Met een plattegrond in kleur, enkele 3D beelden en suggesties voor meubilair, materiaal en kleur. Zo heb je goede handvatten om je interieur samen te stellen en kun je gericht op zoek naar dat ene mooie kastje of die speciale tint voor op de muur!
* Dit tarief is exclusief reiskosten (€ 0.30 per km). Binnen een straal van 15 km rondom Groningen reken ik géén reiskosten. 
* De genoemde prijs is exclusief btw. Momenteel vrijgesteld van btw.