W E R K W I J Z E 


Een rustgevend interieur met lef?
Zo werkt dat. 


Met een interieurontwerp van Studio Skiss kies je voor eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Een ontwerp met een rustige basis en enkele elementen die de aandacht verdienen. Ik durf te kiezen voor grote gebaren, in kleur, vorm en materiaal. Ik denk na over het geheel en zorg dat alles in balans is.

Ieder interieur is uniek, omdat het moet aansluiten op jouw levensstijl. Daarom is geen interieurvraag hetzelfde. Om jouw vraag goed te beantwoorden, bied ik je keuze uit drie ontwerpmogelijkheden. 

interieurstylist groningen interieuradvies interieurontwerp meerstad groningen

Compleet ontwerp 

 

Thuis is de plek waar je gelukkig bent en mooie herinneringen maakt. Daar hoort een interieur bij dat goed aansluit bij jouw smaak, levensstijl en woonwensen. Kan je interieur wel een update gebruiken en wil je graag een ontwerp dat klopt en helemaal past bij jou? Laat mij dan een compleet interieurontwerp voor je maken.  interieurstylist groningen interieurontwerp grongingen interieuradvies groningen
interieurstylist groningen interieuradvies gronigen interieurontwerp groningen

Basis ontwerp 

 

Je weet wat je mooi vindt, maar je vindt het moeilijk om keuzes te maken die zorgen voor eenheid in je interieur. Je wilt graag een advies waarmee je zelf aan de slag kunt en gericht kunt zoeken naar passend meubilair. Laat mij je helpen met een basis interieurontwerp. 

 

Brainstormsessie

 

Wil je meteen zien hoe verschillende kleuren en materialen het doen in jouw interieur? Dan kom ik graag bij je langs voor een brainstormsessie aan huis. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen?
Of ben je een zakelijke klant?

Neem contact met mij op voor een passend aanbod