Een tevreden klant? Dat hoor ik natuurlijk graag!

Laat hier een reactie achter.

Bram en Lucia

We zijn heel happy met je plan, we slepen het overal mee naar toe! Het is zo handig dat je niet hoeft na te denken wat, waar en hoe. Alles is bijna besteld. We zijn nu druk bezig in het huis en het wordt heel mooi! 

Reactie plaatsen

Reacties

Jessica Doornkamp
2 jaar geleden

Wij zijn erg blij dat we de hulp van Eline hebben ingeroepen. Met alle keuzes die we moesten maken voor ons nieuwbouwhuis wisten we qua interieur wel een redelijke basis te leggen. Maar ‘samen’ de puntjes op de i zetten bleef een uitdaging. Ook zochten we praktische en creatieve oplossingen voor onder andere kastruimte en een piano en gitaar die niet ten koste zouden gaan van rust en uitstraling. Zowel qua meubelgebruik als in kleurgebruik en indeling. Met de sfeerbeelden in perfecte 2D en 3D tekeningen van Eline konden we uitzoomen en het complete plaatje overzien, waardoor keuzes veel makkelijker te maken waren. Zo hield ik niet van wanden met inbouwkasten, maar ben ik nu door het ontwerp en de balans die gevonden is in combinatie met de rest van de woonkamer helemaal overtuigd. Met het mooie geprinte interieur- en ontwerpplan van Eline onder de arm pakken we alles nu in fases op. Uiteindelijk zal het er nagenoeg precies zo uitzien als Eline heeft ingetekend. Wij raden Studioskiss dan ook zonder twijfel bij iedereen aan!

Jetske
2 jaar geleden

2 jaar geleden zijn wij verhuisd naar het Noorden van Nederland. We hadden advies nodig voor de inrichting van onze woonkamer. Nadat ze bij ons langs was geweest, kregen we al vrij snel een prachtige en duidelijke 3d tekening. Wat een schitterende ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren! Zoals op een witte muur een groen vlak maken, dat weer overeen kwam met een andere muur. Ook de keuken hebben wij laten realiseren die door Eline ontworpen is.
We zijn elke dag weer blij met de opstelling en raden haar zeker aan!

Alice Miener
2 jaar geleden

Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik een heel tevreden klant ben. Eline heeft goed geluisterd, goed meegedacht en niet onbelangrijk: met 2D en 3D tekeningen heeft ze mij kunnen laten zien hoe het zou kunnen worden. Met alleen een plattegrond ontbreekt het mij aan visueel inzicht. Het resultaat mag er zijn. Heel blij mee. Alice uit Beilen