{.SKISS/SKISSA - schets } 

Vertaling uit het Zweeds. Liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair .

 

De liefde voor interieur zat er altijd al in. Als klein meisje vond ik het heerlijk om regelmatig mijn kamer te veranderen. Ik leerde mezelf tekenen in perspectief en maakte de mooiste creaties. Met mijn opleiding interieurvormgeving [CIBAP] en interieurarchitectuur [Academie Minerva] heb ik ook de vakkennis in huis om jou te helpen met een persoonlijk interieurontwerp. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om een ruimte te creëren die echt bij jou past.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Ik creëer een rustige basis en breng daar enkele elementen in die de aandacht trekken. Ik ben niet bang voor grote gebaren in kleur, vorm en materiaal. 

Ik ben Eline en ik ben STUDIOSKISS. Liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair. Onlangs gezwicht voor een nieuwbouwwoning in het prachtige Meerstad. Maar stiekem nog steeds verliefd op oude karakteristieke woningen in de stad Groningen. Naast interieurontwerper ben ik moeder van twee heerlijke kinderen en sinds de zomer van '22 officieel de vrouw van Joost. 


M I J N  F A V O R I E T E N

 

Het prachtige behang van Arte

 

Goede koffie in de morgen 

Studio Henk! 

 

Kamperen

 

De Togo Ligne Roset. Ooit komt hij in mijn huis. 

 

Het mooie kleurenpalet LAB PAINT

Mooi servies en tweedehands spullen 

 

Vintage design

De Scandinavische design banken van By SIDDE 

Linnen stoffen