MOODBOARD

Een compleet interieurontwerp start ik vaak met het maken van een moodboard of inspiratiebord.  Ik verzamel afbeeldingen, texturen, kleurenpaletten en soms woorden om mijn ideeën te communiceren en te visualiseren. Het moodboard moet het gevoel van jouw nieuwe interieur overbrengen. 

INDELING 

Ik maak een plattegrond getekend op schaal (ook mogelijk in 3D). Dit kan betekenen dat ik het meubilair logisch indeel in de ruimte. Of een plan maak voor een gehele verbouwing, een uitbouw of het plaatsten/slopen van een muur. Eventueel in samenwerking met jouw eigen aannemer. 

MATERIALEN EN KLEUREN

In een materialen -en kleurenplan verzamel ik stalen die passen in het interieurontwerp. Denk hierbij aan vloeren, raambekleding, meubelstoffen, verfstalen en behang. Door de stalen bij elkaar te leggen ontstaat er een helder beeld van materiaal en kleurgebruik en kun je al jouw nieuwe interieur al een klein beetje proeven. 

 

LICHTPLAN

Goede verlichting is essentieel voor een fijne sfeer in jouw interieur. Het maakt de ruimte aangenaam en gezellig. In het lichtplan geef ik weer op welke plekken licht nodig is en welke lichtbronnen je het best kunt toepassen. Daarnaast doe ik voorstellen voor armaturen inclusief een shoppinglist. 

 

MEUBELPLAN

Om het interieur compleet te maken kan ik een voorstel doen voor het meubilair. Ik werk een meubelplan voor jou uit, met een shoppinglist. Zo weet je precies waar je de items kunt aanschaffen of bestellen. 

 

 

3D VISUAL

Heb je moeite met het visualiseren van de ruimte en wil je graag een compleet beeld van hoe je huis er uit kan komen te zien? Met 3D visuals laat ik jou vanuit verschillende standpunten het interieurontwerp zien. Ik probeer het interieur zo te visualiseren dat jij het snapt. Dat jij het voelt. En dat je er zo mee aan de slag kunt.